043-458-9250

info@bleijlevens.nl

///motorenrevisie van alle

benzine, diesel en lpg-motoren

 

/

/

/

/

/

/

/

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

MERKEN

ERKEND DUURZAAM

CONTACT

 

/ / /

WIJ GOOIEN NIKS WEG

 

WIJ REPAREREN!

BENZINE SERVICE ///

 

Benzine injectoren testen

De opbrengst van een benzine injector bepaalt het gedrag van de motor. Als de injector niet meer de hoeveelheid benzine levert zal de motor onregelmatig kunnen gaan lopen. De oorzaak van een dergelijke afwijking is meestal vervuiling. Het sproeibeeld van de injector wordt daardoor ook verstoord.

Om zekerheid te krijgen omtrent het functioneren van benzine injectoren  kunnen deze worden getest. Ook benzine injectoren van motoren met directe inspuiting kunnen worden getest.

 

De uitslag van de test is dan onderdeel van de diagnose op het voertuig, omdat daarmee wordt vastgesteld of de injectoren al dan niet onderdeel van het probleem zijn. Aansluitend aan een test worden de injectoren ook gereinigd als dat nodig is. Afsluitend wordt gecontroleerd of de reiniging succesvol is geweest.

Hoewel in veel gevallen het leed “geleden” en het symptoom verdwenen is, dient men zich te realiseren dat de bron van de vervuiling in de auto zelf zit. Wij bevelen daarom een nabehandeling met additieven aan voor het beste, langdurige resultaat.