043-458-9250

info@bleijlevens.nl

///motorenrevisie van alle

benzine, diesel en lpg-motoren

 

/

/

/

/

/

/

/

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

MERKEN

ERKEND DUURZAAM

CONTACT

 

/ / /

WIJ GOOIEN NIKS WEG

 

WIJ REPAREREN!

HYDRAULIEKSERVICE ///

 

Hydrauliek

Bij Bleijlevens Motoren & Techniek kunnen we u van dienst zijn met onze uitgebreide service voor hydraulische componenten.

Wij verzorgen revisies van hydrauliekcilinders, repareren of vernieuwen hydraulische slangen en leidingen tot 350 bar en wij verzorgen reparaties aan hydraulische machines zoals graafmachines en agrarische werktuigen. Wij leveren ook losse componenten zoals afdichtingen, filters en aanstuurdelen.

 

Revisie Hydraulische Cilinder

Het reviseren van een Hydraulische cilinder is in de meeste gevallen stukken goedkoper dan een nieuwe cilinder. Bij Bleijlevens Motoren en Techniek reviseren wij cilinders in alle soorten en maten. De cilinder zelf kan worden gehoond op onze Honingtec Hoonmachine met de capaciteiten van 500 mm in diameter en 2000 mm slag. Of op onze SMB HE 320-40 Horizontale Hoonmachine voor het honen van cilinders met een capaciteit van 320mm in diameter en 4000mm slag. Zuigerstangen worden bewerkt of nieuw gedraaid op de draaibanken en alle afdichtingen worden compleet vernieuwd. Zo brengen wij uw oude hydrauliek cilinder in nieuw staat.

 

Doormiddel van een hydrauliek unit zijn wij in staat om hydrauliek cilinders te testen na reparatie.

 

Hydraulische slangenservice

Op het moment dat een machine/ werktuig stil staat kost dit tijd en geld.

Daarom kunt u gebruik maken van onze mobiele slangen service!

Indien u een defecte slang heeft kunt u ons inschakelen, om bij u op locatie uw defecte machine of hydraulische slang te herstellen cq vervangen.

Bleijlevens Motoren en Techniek beschikt over een servicebus, die als kleine werkplaats  is ingericht.

Deze werkplaats is compleet ingericht met hydraulische componenten, waardoor verschillende machines gerepareerd kunnen worden!

 

Slang defect neem contact met ons op: 043 458 92 50