043-458-9250

info@bleijlevens.nl

///motorenrevisie van alle

benzine, diesel en lpg-motoren

 

/

/

/

/

/

/

/

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

MERKEN

ERKEND DUURZAAM

CONTACT

 

/ / /

WIJ GOOIEN NIKS WEG

 

WIJ REPAREREN!

REVISIE HANDGESCHAKELDE VERSNELLINGSBAKKEN ///

 

Versnellingsbak revisie

Uitbouwen, demonteren, nakijken, reviseren, weer monteren en inbouwen.

Bij de revisie van uw handgeschakelde versnellingsbak wordt de bak volledig gedemonteerd en grondig gereinigd. Vervolgens worden alle onderdelen beoordeeld op schade en slijtage. Bij het reviseren van een versnellingsbak worden delen vervangen die aan slijtage onderhevig zijn. Dat zijn delen zoals synchro ringen, lagers, pakkingen, keerringen en eventueel tandwielen.

 

Kosten versnellingsbak revisie

Door onze ervaring met het reviseren van versnellingsbakken zijn wij in staat om de reparatie of revisie binnen een zeer kort tijdsbestek uit te voeren. Hetzelfde type versnellingsbak wordt soms door meerdere automerken en voor meerdere autotypen gebruikt. Als merk onafhankelijk versnellingsbak revisiebedrijf weten we dus waar we de onderdelen kunnen krijgen, tegen de beste prijs en welke alternatieven er eventueel zijn.

 

Leenauto nodig?

Op het moment dat uw versnellingsbak gereviseerd moet worden, maar u uw auto niet kunt missen? Geen probleem bij Bleijlevens Motoren en Techniek  hebben we een leenauto die we u beschikbaar kunnen stellen tijdens de periode dat wij uw auto onder handen nemen.