043-458-9250

info@bleijlevens.nl

///motorenrevisie van alle

benzine, diesel en lpg-motoren

 

/

/

/

/

/

/

/

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

MERKEN

ERKEND DUURZAAM

CONTACT

 

/ / /

WIJ GOOIEN NIKS WEG

 

WIJ REPAREREN!

STORINGSDIAGNOSE ///

 

De aansturing van hedendaagse brandstofsystemen gaat veelal gepaard met zeer uitgebreide elektronica en software. Deze software voert ook continu controles uit en beheert op deze manier het inspuitsysteem. Foutcodes worden op deze manier via uw dashboard aan u gemeld. Als zo’n fout code optreedt, betekent dat er ook iets mis is. Via verschillende diagnose apparatuur zijn wij bij DieselServiceLimburg in staat te kijken wat er aan u voertuig mankeert en hoe we dit kunnen oplossen. Vaak zijn we daarmee langdurig zoeken naar oneffenheden een stapje voor! Met hedendaags diagnose stellen kunnen foutcodes in de hele auto opgespoord worden. Maar ook gespecificeerde gegevens kunnen tijdens testritten worden gecontroleerd.

 

De diagnose apparatuur is niet alleen belangrijk bij het uitlezen van een storing, maar ook bij het programmeren van nieuwe onderdelen zoals bijv. verstuivers, luchtmassameter, brandstofpomp enz.

 

Diagnose apparatuur waarover wij beschikken (klik voor meer info) :

 

Bosch KTS 670 [ESI]Tronic

 

Bosch ESI tronic 2.0

 

WOW! Diagnose By Wurth

 

Texa diagnose

 

Mercedes diagnostic tool DAS xentry

 

Denso C tool

 

VAG-COM - VCDS

 

Naast softwarematig diagnose stellen kent Bleijlevens Motoren & Techniek inmiddels onderzoeken door middel van de Endoscoop. Een camera die inwendig in de motor kan zoeken naar problemen en defecten.